MüzikMüzik HaberVitrin

Sahnede Küfürlü Söz Kullanan Bülent Ersoy’dan Açıklama

Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği konser sırasında sahnede kullandığı sözlerle gündeme gelen Bülent Ersoy, sosyal medyada tartışma yaratan “kız or***” ifadesiyle ilgili ilk kez uzun bir açıklama yaptı.

Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği konser sırasında sahnede kullandığı sözlerle gündeme gelen Bülent Ersoy, sosyal medyada tartışma yaratan “kız or***” ifadesiyle ilgili ilk kez uzun bir açıklama yaptı.

Konseri izleyen bir hayranının, konser sırasında Ersoy’un “kız or***” ifadesini kullandığını iddia ederek sosyal medyada paylaştığı video, geniş yankı uyandırmıştı. Binlerce lira ödeyerek konsere gelen bu seyircinin paylaşımı, sanatçının sahnedeki tutumu üzerine yoğun eleştirilere neden olmuştu.

Yaşanan tartışmalar üzerine Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı metinle kendisini savundu. 54 yıllık sanat yaşamında böyle mesnetsiz ve gerçeklikten uzak iddialarla karşı karşıya bırakılmanın kendisi için büyük bir incinme ve üzüntü olduğunu belirten Ersoy, söz konusu ifadenin tamamen manipülasyon ürünü olduğunu vurguladı.

‘Seyirci Baş Tacımdır’

Ersoy açıklamasında, “Seyircime, benim velinimetim, baş tacımdır” diyerek, konser esnasında yaşananların yanlış anlaşıldığını ifade etti. “Şarkının meyan kısmında bastığım tiz seslerdeki hakimiyetimin verdiği coşku ile kendime esprili bir dille ‘Ne güzel okudun Bülent’ ifadesini kullandım” diyen sanatçı, VIP bölümündeki Kıbrıslı yakın dostuna yönelerek “kız” kelimesini kullanmadığını, bu ifadenin tartışmaya mahal vermeyecek şekilde genellere hitaben olmadığını belirtti.

“54 yıl boyunca Türk halkına asla saygısızlık etmedim, etmeme de mümkün değildir” diyen Bülent Ersoy, “Benim lügatımda eğilip bükülmek, kıvırmak yoktur. Sözüm ve duruşum 54 yıldır değişmedi, değişmeyecek” ifadelerini kullandı.

Son olarak, kendisine yönelik tüm hakaret ve eleştirilere rağmen sanatını ve Türk halkını sevdiğini belirten Ersoy, “Hiç kimsenin gücü, bu büyük sevgi, saygı ve sevdayı yok etmeye yetmez ve yetmeyecektir” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu