Selen Görgüzel, 2007 yılında TRT’nin Zoraki Başkan dizisi setinde ağır bir tacize maruz kaldığını açıkladı. Görgüzel, yaşadıklarının ardından işsiz bırakıldığını ve sesini duyurmaya çalıştığında ise “reklam yapmakla” suçlandığını söyledi.
Oyuncu Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yıllar sonra yaşadığı taciz deneyimini açıkladı. Görgüzel, 2007 yılında TRT’de yayınlanan Zoraki Başkan dizisinin setinde hayatının en ağır tacizini yaşadığını belirtti.
Taciz sonrası işlerinin engellendiğini, işsiz ve parasız bırakıldığını söyleyen Görgüzel, o dönemde kimsenin kendisine sahip çıkmadığını vurguladı. Görgüzel, şu ifadeleri kullandı:
“2007 yılında TRT’nin Zoraki Başkan dizi setinde hayatımın en ağır tacizini yaşadım. İşsiz kaldım, parasız kaldım, işlerim engellendi. O dönemde bana kimse sahip çıkmadı, susturuldum, sesimi duyurmaya çalıştığımda ise reklam yapmakla suçlandım. Eğer o zaman sesime kulak verilseydi belki bugün her şey çok başka olacaktı.”
Yıllar sonra ortaya çıkan ifşaların samimiyetine şüpheyle yaklaştığını dile getiren oyuncu, yaşadığı acıların hesabını Allah’a havale ettiğini belirtti:
“Şimdi görüyorum ki duyar kasan, samimiyetsiz tutumlar hiç gerçek gelmiyor. Benim yaşadığım acıların, uğradığım haksızlıkların hesabını Allah’a havale ettim.”




