MüzikMüzik HaberÖzelRöportajlarSanatçı RöportajıVitrin

Bir Kaç İyi Adam, 30 Yıl Sonra Orijinal Kadrosuyla Yeniden Bir Arada

Bir Kaç İyi Adam, 30 yıl sonra Faruk K, Murat İnce, Aytunç Bentürk ve Hakan İlban’dan oluşan orijinal kadrosuyla yeniden bir araya geldi. Grup, MüzikOnair’dan Alper Ergez’e yeni projelerini ve “Yazarız Adını Göklere” marşını anlattı.

90’lı yıllarda Türkiye’nin ilk boyband gruplarından biri olarak müzik dünyasına damga vuran Bir Kaç İyi Adam, 30 yıl aradan sonra Faruk K, Murat İnce, Aytunç Bentürk ve Hakan İlban’dan oluşan orijinal kadrosuyla yeniden müzikseverlerin karşısına çıktı. Grup üyeleri, MüzikOnair’dan Alper Ergez’in sorularını yanıtladı.

Bir Kaç İyi Adam, 30 yıl sonra orijinal kadrosuyla yeniden bir arada. 90’lı yılların Türkiye’nin ilk boyband gruplarından Bir Kaç İyi Adam, 30 yıl aradan sonra orijinal kadrosu olan Faruk K, Murat İnce, Aytunç Bentürk ve Hakan İlban ile yeniden müzikseverlerle buluştu.

Grup, MüzikOnair’da Alper Ergez’in sorularını yanıtlarken yeniden bir araya geliş sürecini, A Milli Futbol Takımı için hazırladıkları marşı ve yeni dönem hedeflerini paylaştı.

“30 Yıllık Süreçte Hiçbir Zaman Bağlarımızı Koparmadık”

Alper Ergez: Bir Kaç İyi Adam’ın 30 yıl sonra orijinal kadrosuyla yeniden bir araya gelme süreci nasıl gelişti?

Bir Kaç İyi Adam:

Grup üyeleri, geçen 30 yıllık süreçte hiçbir zaman bağlarını koparmadıklarını belirterek, dostluklarının her zaman devam ettiğini ifade etti. Farklı kariyer yollarında ilerlemeleri nedeniyle yeniden aynı projede buluşmanın zaman aldığını söyleyen grup, doğru zamanda yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Türkiye’nin İlk Boyband Gruplarından Biri Olmanın Gururunu Yaşıyorlar

Alper Ergez: Türkiye’nin ilk boyband gruplarından biri olarak müzik dünyasındaki yeni boyband projelerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bir Kaç İyi Adam:

Türkiye’nin ilk boyband grubu olmanın gururunu taşıdıklarını vurgulayan Bir Kaç İyi Adam, müzik dünyasında yeni boyband projelerinin ortaya çıkmasını memnuniyetle karşıladıklarını ancak bu alandaki öncü kimliklerini koruduklarını belirtti.

Grup, yeniden bir araya gelmelerinin ardından aldıkları yoğun ilgi ve olumlu geri dönüşlerin doğru bir karar verdiklerini gösterdiğini ifade etti.

A Milli Takım İçin Özel Marş: “Yazarız Adını Göklere”

Alper Ergez: A Milli Futbol Takımı için hazırladığınız “Yazarız Adını Göklere” isimli marşın ortaya çıkış sürecinden bahseder misiniz?

Bir Kaç İyi Adam:

Bir Kaç İyi Adam, 2026 FIFA Dünya Kupası yolunda mücadele eden A Milli Futbol Takımı için hazırladıkları “Yazarız Adını Göklere” isimli marşın da gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını açıkladı.

Söz ve müziği grup üyelerine ait olan eser, Türkiye’nin kültürel zenginliğini yansıtmak amacıyla tulum ve kemençe gibi yerel enstrümanlarla zenginleştirildi.

Grup üyeleri, çalışmanın klasik bir şarkıdan ziyade tribünleri ve milyonları aynı duyguda buluşturacak bir marş olarak tasarlandığını vurgulayarak şu değerlendirmede bulundu:

“Biz şarkı değil, marş yaptık. Aldığımız geri dönüşlere göre de en iyi marşın bizimki olduğunu düşünüyoruz. Amacımız milli takımımıza moral vermek ve ülkemizin ortak heyecanına katkı sunmaktı.”

“Keşke Tüm Marşlar Aynı Sahnede Buluşsaydı”

Alper Ergez: Milli takım için hazırlanan diğer marşlar ve Tarkan’ın çalışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir Kaç İyi Adam:

Röportajda Tarkan hakkında da değerlendirmelerde bulunan grup üyeleri, milli takım için hazırlanan tüm marşların ortak bir organizasyonda seslendirilmesinin anlamlı olacağını ifade etti.

“Tarkan’ı çok seviyoruz ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Keşke milli takım için marş hazırlayan tüm sanatçılar bir araya gelseydi. Halkımıza açık büyük bir moral gecesinde herkes kendi marşını seslendirse, finali de Tarkan yapsaydı çok güzel bir birlik ve beraberlik tablosu ortaya çıkardı.”

İfadeleriyle ortak dayanışma mesajı verdi.

Yeni Şarkı Temmuz Ayının İlk Haftasında

Alper Ergez: Yeniden başlayan müzikal yolculuğunuzda dinleyicileri hangi yeni çalışmalar bekliyor?

Bir Kaç İyi Adam:

Bir Kaç İyi Adam, yeniden başlayan müzikal yolculuklarının ilk adımlarından biri olarak yeni şarkılarının da temmuz ayının ilk haftasında dinleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Grup, geçmişten gelen güçlü bağlarını yeni projelerle geleceğe taşımayı hedeflediklerini ve önümüzdeki dönemde yeni çalışmalarla müzikseverlerle buluşmaya devam edeceklerini belirtti.


Röportaj: Alper Ergez – MüzikOnair
Konuk: Bir Kaç İyi Adam
Grup üyeleri: Faruk K, Murat İnce, Aytunç Bentürk ve Hakan İlban

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu